وقتی میخوایم یه مطلبی را تو وبلاگ بیان کنیم، انحصاراً از متن و نوشته استفاده میکنیم
یکی از نکات جالب برام تو وبلاگهای مختلف، عکسهاشونه. چه تریپ عکسهایی استفاده میکنن، اندازه عکس، و از اون مهمتر جالب بودن عکس، تازگیش و ساختار شکنیش. دوستان خوبم از الفبای وبلاگ نویسی گفتن. من میخوام از الفبای مالتیمدیا تو وبلاگ بگم. هوالمصور:
انتقال مضمون با عکس:
از عکسهایی که متن شما را همراهی میکنن استفاده کنید، اگر عکس مناسب و مربوط به نوشته پیدا نکردید، بیخیال شید. خوبه که عکس به کلیت نوشته مربوط باشه. اگر به بدنه اصلی متن مربوط نیست(یه نکته فرعی اشاره میکنه)، اونو آخر نوشته بزارید تا از کیفیت مطلب کم نشه.
انتخاب عکس:
کلاً وبلاگ وقتی جالبه که به موضوعی متمایز و نوع، بپردازه!! عکس هم باید این طوری باشه. مثلاً تو وبلاگهای مهدویت و شهدا این مسئله خیلی کم مورد توجه قرار میگیره و اغلب عکسها تکراری است. عکس باید تازگی و جلوه داشته باشه.
اندازه تصویر:
اندازه عکس را تو فتوشاپ به دلخواه تغییر بدید، سعی کنید اندازه ضلع بزرگتر از 15 سانت بیشتر نشه + رزولیشن 72.
حجم عکس:
اول عکس رو تو فتوشاپ کوچیک کنید، بعد از منوی file گزینه save as for web انتخاب و از منوی prest، jpeg medium را انتخاب و save کنید. اینطوری حجم عکس پایین می آید. برای کیفیت بالاتر از گزینه jpeg high استفاده کنید.
شکلکها:
قابل توجه خواهران گرام، حتی اگر آبجیکوچیکه هم باشید، این کار را نکنید. هم حجم نوشته زیاد میشه، هم نکتهای که تو مطلبتونه و میخواید خوانندهها درکش کنند، از دست میره. و خدایش یه جورایی لوسبازیه. اوکی؟ تکرار شکلکها پشت سرهم مفهوم را بهتر نمیرساند، مگر اینکه نیت پرکردن صفحه وبلاگ باشه.
تصاویر در چپ و راست:
در پارسی بلاگ این امکان هست که محل تصویر را دقیقاً انتخاب کنید(مثل این نوشته). اینطوری طول مطلب کوچکتر میشه.
فتوشاپ بازی:.
تو فتوشاپ میتونید عکسها را به سلیقه خودتون دستکاری کنید. مخصوصا با قابلیت کنتراست + و فیلترها کار کنید.
توضیح عکس:
برای عکستان توضیح بنویسید، چون میتونه در درک بهتر مخاطب از مطلبتون مفید باشه، ضمناً با توضیح شما توسط موتور جستجوها شناسایی میشه و از این ضعف در جستجوی عکس در موتور جستجوها خارج میشیم،انشالله. و اخر اینکه بازدید بلاگ و رنک بالا میره.
این مطلب را نوشتم، تا شاید مسکنی باشه بر اشکالات عکس وبلاگها. ان شا لله یه قدم به جلو باشه. نظم بیشتر در وبلاگ، در نوشتار، در عکس، در شکلکها.
مطمئنا یه قرص دیازپام برای دردهای وبلاگستان کافی نیست، برای همین دیازپامهای متفاوتی خدمت شما پیشنهاد میشود:
دیازپام با چای نبات ، دیازپام تو برگزیزان پائیز، دیازپام فنی رند، دیازپام حسن اجرایی ، دیازپام راه راه ، دیازپام تجربه، دیازپام مادرانه، دیازپام کوروش ، دیازپام مجهول الهویه، دیازپام بلدوزری، دیازپام جزئی، دیازپام یخی، دیازپام مجاهد، دیازپام سوتک، دیازپام خانم ناظم، دیازپام سیب زمینی
کلمات کلیدی: اینجا فکری روشن است
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.