چند وقتی در این دنیا زندگی میکنیم، سپس مرخص میشویم. می‑گویند دنیا محل قرار و آرامش انسان نیست، مثلاً قرار است، انسان با سعی و تلاش، سعادتی را برای خودش و آرمانهایش رقم بزند. میدانیم هر سعی و تلاش با سختیهایی رو به رو است از کندن کوه و تهذیب نفس تا خوردن و خوابیدن. به کارهای روزمره فکر میکنم، حقدر از ما انرژی و وقت میگیرد؟ درس خواندن، پیادهروی و کار کردن ... این زندگی عادی ماست، که ما در جامعه داریم و اغلب همانونه است که جامعه، فرهنگ و اندیشهی اکثریت از ما انتظار دارند؛ اگر خدای ناکرده بخواهیم شرایط را عوض کنیم، بخواهیم فرهنگ جدیدی برپا کنید، بخواهیم با صورتهای غلط جامعه مقابله کنیم، چه مقدار انرژی، سختکوشی و تلاش نیاز هست؟ توکل به خدا چقدر باید باشد تا موفق شویم؟
ها؟ یه مقدار فکر... جواب ؟
رسالت جامعه جهانی اسلامی، دولت اسلامی و پیروزی حق علیه باطل چقدر انرژِی و نیروی انسانی، مالی و روحی میخواهد؟ چقدر باید قدرت تحمل سختی داشت؟ با این وضعی که جامعه ما داره و افسار گسیختگی مادی و معنوی زندگی مردم، با این وضعیت که ما کنار یکدیگر نمی توانیم زندگی کنیم، چه رسد به زندگی نزد امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف و مسائل مربوط به ظهور و دولت جهانی ... اغلب مردم تو سر هم میزنند، از کارشون میدزدن و گرون میفروشن، دزدی میکنند(اغلب مذهبیها از دیوار کسی بالا نمیروند) چشم چرانی و شهوترانی میکنند، این آئینه روشنی از وضع جامعه ماست. درسته که جامعه مذهبی است ولی عزیزم این کارهایی که گفتم را مذهبیها انجام میدهند نه یهودیهای اسرائیل ...
اینا واقعیت جامعه است:
تو حوزه اخلاق بخواهم مثالی بزنم، برخورد مردم با فیلم زهرا ابراهیمی و این همه بدحجابی(بی حجابی) مال همین مردم است، مال من و این جامعهای که در آن زندگی میکنم. اینها نشانههای ناامید کنندهی ناآماده بودن جامعه برای تحمل سختیهای راه حق است(حالا تحریم اقتصادی یا ظهور حضرت حجت، حادثه و یا از دست دادن نزدیکان در این مسیر)
تو حوزه اقتصاد که همه چی به هموره. گرانی و کم شدن سیب زمینی روی قیمت مرغ تاثیر دارد. !!! مردم شکایت میکنند که: «آههههههه آهن، آهن ارزان کجایی؟ اصلاً همش تقصیر دولت است!!! دولت کریمه که میگفتند همین است؟ بِلَدَن من آهن ارزان میخوام ... با طعم مال مفت.»
مردم را لوس کردند این ملت تحمل چه سختی را دارد؟ جامعه ای که تن پروری در آن رسم است(بامشاد و دارو دستش یادتون هست؟) اینا واقعیت جامعه است ... یک سوال، ما مسئولیم؟ آیا کسی به غیر ما جامعه را میسازد؟
بله، ما مسئولیم که زندگی مذهبی داشته باشیم، پر از شور و نشاط، پر از سرمایه مادی و معنوی، قدرت و نفوذ، پر از زیبایی، پر از خوش تیپی و خوش لباسی و قشنگی، پر از نشاط معنوی ... ما وظیفه داریم نمونه بارز یک شیعه باشیم.
امام رضوان الله تعالی علیه دوری از دل بستن به دنیا، یاد خدا، کار برای رضای خدا و جهاد را رکن اصلی زندگی میدونن. ای کاش مجال بود تا گوشهای از چهل حدیث را برایتان مینوشتم.
فکر کنید چرا نمی توانید؟ چرا نمیتوانید یک شیعه واقعی باشید؟
تهذیب نفس اساسیترین مشکل امروز مسلمانان و بشر امروز است. و خدا محوری کاری است که امثال من در خم کوچه اول آن هستند. «چه خوبه خدا با انسان باشه»
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.